четвъртък, 23 януари 2014 г.

Епизод 7 от сериала Север юг

В епизод 7 от сериала "Север юг" Джемре е объркана от недоразумение и тласната към бурни емоции. След като вижда Бану да флиртува с Гюней и без да знае, че в този момент той и казва категорично, че обича Джемре, тя се  кани да хвърли камък към витрината на заведението.
В този момент се появява Кузей и я спира.
Опитва се да я успокои. В обърканото и съзнание се появява картината от боксовия двубой, когато приятеля на Кузей й казва, че Кузей я обича до лудост. Тогава тя целува Кузей и той с голямо усилие я отблъсква. Бори се със случващото се, защото знае, че не е правилно, а същевремено му се иска да се отдаде на емоцията.
Приятеля му скрит зад едно дърво е свидетел на случващото се.
Джемре решава да си тръгне от комплекса. Кузей с голямо усилие се опитва да я задържи. Тогава идва Гюней и благодари на брат си, че я е спрял. Опитва се да успокои Джемре и казва, че щом се върнат у дома ще обявят годежа си. Но в обърканото и от емоциите съзнание, тя си представя Кузей...Но казва "Да", на предложението на Гюней.
Ето как съвсем неволно тя застава между двамата братя, неспособна да избере един от тях. И се очертава колебанията й да стават все по-силни. Бану със сигурност ще се опита да се възползва.
Ще видим в следващите епизоди, как ще се развият започналите събития.

Няма коментари:

Публикуване на коментар