вторник, 21 януари 2014 г.

Развитието на сюжета

След като Джмире научи, че Кузей е влюбен в нея, започа да му обръща внимание. И без това често си спомня целувката им преди години. Успоредно с това ревнува Гюней от Бану. Несигурността й в тази връзка, липсата на време заедно с Гюней, несъзнателно тласкат интереса и към брат му Кузей.

Кузей, още едва превъзмогващ последствията от процеса и затвора, му се налага да изтърпи още нещо. Бащата на момчето, което загина при катастрофата, заради която беше в затвора, нахълта в пекарната и го обвини ще е съсипал живота му. Докато Кузей е бил в затвора, Гюней е изкупвал вината си и лекувал съвестта си, като е помагал на семейството. Никой не е подозирал, че последствията от поетата вина, ще се разпрострат далеч, след излежаването на присъдата. Майката страда, разкъсвана между синовете си. Очевидно е по-лесно да обича кроткия и упорит Гюней.
Кузей се чувства игнориран, предаван, обречен. Всичките негативни емоции търсят израз да излязат на вън. Той намира в платените боеве, начин да канализира що годе полезно този гняв и агресия. Чувства се оценен, когато му се заплаща за да се бие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар